Zserbó: enyhe allergia és csúnya patarepedés

Fogadjátok szeretettel Szűcs Rebeka és Zserbó, 2010-es születésű pej heréltjének beszámolóját! Zserbó allergiás hátterű, enyhe köhögése miatt kapja a FitoCavallo ALLERG PLUS gyógynövény-keveréket, patarepedése miatt pedig a BLOF keverékünk támogatta. Az allergia mérséklésében és a patarepedés lenövésében egyaránt nagy segítséget jelentettek neki a gyógynövényeink.


"Körülbelül két éve van nálam Zserbó. Az állatorvosi vizsgálatok alapján hajlamos az allergiára, de tünetmentes. Ritkán és keveset köhögött, de nem haboztam, és korábbi hasonló tapasztalataim alapján az ALLERG PLUS mellett döntöttem, amit viszonylag folyamatosan eszik.


A légzésszáma egyébként is normális volt, a ritka köhögések azonban a gyógynövények hatására teljesen elhagytak minket.


A másik problémája, amiért ismét hozzátok fordultam, hogy - sajnos már nem emlékszem, mikor - elindult egy patarepedése fentről lefelé, a bal első patáján. A kovácsunkkal konzultálva ki lett könnyítve, speciális körpatkót kapott, de nem oldódott meg a probléma.

Ekkor meg lett ragasztva kívülről a pata, továbbra is könnyítve, körpatkóval kombinálva. A hatásfokozás miatt más, pataerősítő készítményeket is kapott a Fitocavallo BLOF gyógynövénykeverék mellett. Így nem tudom, hogy végül melyik hatott, de ezek összessége így kombinálva sikeres volt, és boldog vagyok az eredménytől.


Csatolva küldtem egy képet az óriás okos fejéről és a pata jelenlegi állapotáról. A BLOF gyógynövényeket továbbra is adom neki, ahogy az ALLERG PLUS-t is, gyakorlatilag megelőzés címén."


Kedves Rebeka, köszönjük szépen a beszámolót! :-)

Hosszú, örömökben és egészségben gazdag lovas időtöltést kívánunk Zserbóval!

FitoCavallo® csapat


Ha a fentiek alapján érdekelnek az alábbi témák, bátran kattints, olvass, tájékozódj:

Repedező, töredező vagy lassan növő paták

Patatályog lovakban

Pataápolás illóolajokkal