Puppe, a terápiás lovacska

Fogadjátok szeretettel Ravai Réka, Szabó Tímea és Puppe, a 25 éves német papíros hucul terápiás kanca beszámolóját! Puppe idős kora miatt, ízületei megtámogatására kapja a FitoCavallo ASPRINT gyógynövény-keveréket. Mozgásának megkönnyítésében és az ízületi kattogás mérséklésében egyaránt nagy segítséget jelentenek neki a gyógynövényeink."Puppe sok kisgyermek támasza, ugyanis lovasterápiában dolgozik Szabó Tímeával, gyógypedagógus végzettségű lovasterapeutával.


Puppe korából adódóan különleges odafigyelésre szorul. Szépen mozog, soha nem volt kóros tünete vagy sántasága, azonban - mivel ízületei kattognak, illetve finoman ugyan, de dolgozik, úgy gondoltuk jó, ha olyan kiegészítőt kap, ami a korából adódó esetleges ízületi gyulladásokat csökkenti.


Puppe 3 hónapja eszi a FitoCavallo ASPRINT keveréket, mivel Tímea Justy lova a térdműtét utáni rehabilitációjában is ezt kapja, és remek tapasztalatok vannak vele.


Puppe azóta könnyedebben mozog, sokkal szabadabbak a léptei, láthatóan pozitív a változás. Ezt a keveréket mindig kapni fogja, megérdemli a kisöreg!"


Kedves Tímea és Réka, köszönjük szépen a beszámolót! :-)


Hosszú, örömökben és egészségben gazdag lovas időtöltést kívánunk Nektek Puppe-val!

FitoCavallo® csapat


Ha a fentiek alapján érdekelnek az alábbi témák, bátran kattints, olvass, tájékozódj:

Gyógynövények a lovak rehabilitációjában

Porckopás és ízületi folyadék táplálása

Idős lovaknak gyógynövények