Jampi toxikus fertőzése

Fogadjátok szeretettel Tóth Andrea és Jampi beszámolóját! Jampi súlyos toxikus fertőzése miatt bekerült a klinikára, majd a rehabilitációban általános méregtelenítő és bélflóra-támogató kúraként a FitoCavallo HESPAS, illetve a bélsárürítést fokozó NOBSTI gyógynövény-keveréket kapta. A maradéktalan felépülésben óriási segítséget jelentettek neki a gyógynövényeink.


"Jampi lovamnak ismeretlen eredetű toxikus fertőzése volt, amit súlyossága miatt Üllőn kezeltek. A toxinok nagyon megviselték a testét. Sajnos nem derült ki, hogy mi történt: mit evett és hol?

Az istállóban készült képet akkor csináltam, amikor a toxinok miatt levedlett a nyakán a bőr és a patái is beforrósodtak. Amint lehetett felhívtam Deminger Kornélia Fitocavallo tanácsadót némi tanácsért, és a javaslatára etetni kezdtem a FitoCavallo HESPAS és a NOBSTI termékeket együtt.


Hála Istennek Jampi 100%-osan felgyógyult, semmilyen visszamaradás nem keletkezett! Szerintem ez főleg a gyógynövényeknek volt köszönhető, mert ezeket adtam bélflórapótló készítménnyel kiegészítve, és diétázott mellette, mikor kijött a kórházból. A fenti képen látható is az eredmény. :)) Nagyon köszönöm!"


Kedves Andrea, köszönjük szépen a beszámolót! :-)

Hosszú, örömökben és egészségben gazdag lovas időtöltést kívánunk Jampi lovaddal!

FitoCavallo® csapat


Ha a fentiek alapján érdekelnek az alábbi témák, bátran kattints, olvass, tájékozódj:

Endotoxinok a kehesség és a patairha-gyulladás hátterében INFOGRAFIKA

Endotoxinok és endotoxémia lovaknál

Teendők a ló mérgezése esetén

Növényi mérgezés gyanúja