Éhség, étvágy és jóllakottság a lovakban

Miért eszik egész nap a ló, miért nem hagyja abba, ha már jóllakott?- tehetnénk fel a kérdést számos, túlsúlyos ló esetében. Hasonló, sokakat foglalkoztató kérdés, hogy "Miért őrül meg az egész istálló, amikor abrakoltatás közeleg?!". A hormonok szabályozzák ezt elsősorban, és az alábbi infografikából ki is derül, hogyan.


FitoCavallo® INFOGRAFIKA - Éhség, étvágy, jóllakottság

Aki érdeklődik a téma iránt, pl. szeretné sovány vagy túlsúlyos lovát helyesen takarmányozni, az keresheti Dr. Kutasi Orsolyát, akit a lovak helyes takarmányozásával és dietetikájával kapcsolatban, illetve ló-belgyógyászati kivizsgálásért lovatokhoz kihívhattok.Köszönjük szépen a lektorálást prof. Dr. Mézes Miklós egyetemi tanárnak!


Túlsúlyos lovaknak javasolt, a FitoCavallo DONNA gyógynövény-keverék, mely természetes eredetű, kizárólag gyógynövények felhasználásával készült, az anyagcsere normalizálásán keresztül a súlyfeleslegtől való megszabadulást segítő gyógyhatású termék. A szénhidrát- és zsíranyagcsere zavarai, inzulin- és leptinrezisztencia esetén az állatorvosi dietetika betartása és rendszeres mozgatás mellett, az állatorvosi kezelés kiegészítésére javasolt.Írd meg véleményedet, tapasztalataidat, de akár kérdezhetsz is tőlünk a fitocavallo@gmail.com címen!

124 megtekintés

TANÁCSADÁS,

ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Deminger Kornélia

(magyar, német)
Tel: +36-20-360-89-73

(hétköznap 15:00-18:00 között)
E-mail: fitocavallo@gmail.com

TERMÉKFEJLESZTÉS

SZEMLÉLETFORMÁLÁS

Marton Zsófia

(magyar, német, angol)

Tel: nem elérhető

E-mail: loherba@dzsar.hu

GYÁRTÁS,

KERESKEDELEM

Szabolcsi Károly

Tel: +36-20-45-45-077

(hétfőtől csütörtökig 09:00-17:00 között)
E-mail: info@fito-store.com

©2011-2020 BY FITOCAVALLO®.