top of page
MOZGÁS MOTÍVUM.png
MOZGÁS logo lovas.png

FitoCavallo® gyógyhatású termékek

IZOM, ÍN, SZALAG, CSONT, ÍZÜLET, FASCIA

ASPRINT

ASPRINT 

gyógynövény-keverék

fájdalom, gyulladás

Gyulladással és fájdalommal járó állapotok kiegészítő kezelésére alkalmazható gyógyhatású termék kutyáknak és lovaknak.

BILA

BILA 

gyógynövény-keverék

hideg sántaság, pangó vérkeringés

Bemelegítésre és mozgatásra javuló, az ízületek merevségével és mozgástartományuk beszűkülésével járó, krónikus mozgásszervi panaszok („hideg sántaság”) hosszú távú kezelésének kiegészítésére alkalmazható, az ízületek vérellátását, mobilitását és anyagcseréjét segítő, mozgáskönnyítő gyógyhatású termék lovaknak és kutyáknak. Melegítő hatású.

BILA-D

BILA-D 

gyógynövény-keverék

hideg sántaság, pangó vérkeringés

Bemelegítésre és mozgatásra javuló, az ízületek merevségével és mozgástartományának beszűkülésével járó, krónikus mozgásszervi panaszok („hideg sántaság”) hosszú távú kezelésének kiegészítésére alkalmazható, az ízületek vérellátását, mobilitását és anyagcseréjét segítő, mozgáskönnyítő gyógyhatású termék lovaknak és kutyáknak. Melegítő hatású. A termék hatóanyagai nem szerepelnek a FEI doppinglistáján.

BLOF

BLOF 

gyógynövény-keverék

repedező paták,

lassú szarunövekedés

Az egészséges és ellenálló bőr, szőrzet, hosszú szőrök, kutya talpbőr, karmok és paták megőrzését, felépülését és növekedését elősegítő, valamint az allergiás vagy gombás bőrbetegségek és nehezen gyógyuló sebek regenerációját támogató gyógyhatású termék kutyáknak és lovaknak.

CALTO

CALTO

gyógynövény-keverék

ásványi anyagok, csontanyagcsere

Csontok anyagcseréjét, növekedését és átépülését támogató, a csontszöveti regenerációt segítő gyógyhatású termék kutyáknak és lovaknak.

CALTO-D

CALTO-D 

gyógynövény-keverék

ásványi anyagok, csontanyagcsere

Csontok anyagcseréjét, növekedését és átépülését támogató, a csontszöveti regenerációt segítő gyógyhatású termék kutyáknak és lovaknak. A termék hatóanyagai nem szerepelnek a FEI doppinglistáján.

HESPAS

HESPAS 

gyógynövény-keverék

folyadékháztartás, bélflóra, fascia

Májregenerációt támogató, emésztést szabályozó, a folyadékháztartásra és a bélflórára kedvezően ható, ezzel az egészség és vitalitás megőrzését nagyban elősegítő gyógyhatású termék kutyáknak, lovaknak és nyulaknak.

HOLA

HOLA 

gyógynövény-keverék

terhelésre romló

meleg sántaság

Terhelésre romló és pihentetésre javuló, az ízületek gyulladásával és fájdalmával járó krónikus mozgásszervi panaszok („meleg sántaság”) hosszú távú kezelésének kiegészítésére alkalmazható, az ízületek anyagcseréjét és a szervezet méregtelenítését kedvezően befolyásoló, mozgáskönnyítő gyógyhatású termék lovaknak és kutyáknak. Enyhén hűtő hatású.

HOTREHA

HOT-REHA

gyógynövény-keverék

krónikus

patairha-gyulladás

Krónikus vagy rehabilitációs szakaszban álló patairha-gyulladás és krónikus patahenger-gyulladás kiegészítő kezelésére szolgáló, a pata belső képleteinek anyagcseréjét segítő gyógyhatású termék lovaknak.

HOTSTART

HOT-START 

gyógynövény-keverék

akut

patairha-gyulladás

Akut patairha- és patahenger-gyulladás kiegészítő kezelésére szolgáló, a pata belső képleteinek anyagcseréjét segítő gyógyhatású termék lovaknak.

HOTMO

HOTMO 

gyógynövény-keverék

patairha-gyulladás,

vemhesség

Vemhes kancák nyírrothadásának, patairha-, illetve patahenger-gyulladásának kiegészítő kezelésére szolgáló gyógyhatású termék.

KONDOR

KONDOR-D 

gyógynövény-keverék

ízületek anyagcseréje,

kattogó ízületek, porckopás, kevés ízületi folyadék

Porcépülést támogató, az ízületi folyadék kedvező mennyiségű és összetételű termelődését elősegítő, mozgáskönnyítő gyógyhatású termék lovaknak és kutyáknak. A termék hatóanyagai nem szerepelnek a FEI doppinglistáján.

LIMRE

LIMRE-D 

gyógynövény-keverék

nyirokkeringési zavarok, ödéma,

nyirokér-gyulladás

Nyirokérgyulladás és a lábvégekben fennálló renyhe nyirokkeringés esetén a nyirokkeringés támogatására szolgáló gyógyhatású termék kutyáknak és lovaknak. A termék hatóanyagai nem szerepelnek a FEI doppinglistáján.

REHA

REHA 

gyógynövény-keverék

rehabilitáció, felépülés,

ortopédiai mütétek

Ortopédiai elváltozások, traumák, mozgásszervi műtétek, izom-, szalag-, ín- és ízületi betegségek rehabilitációját és a fizioterápiát támogató, szövetregenerációt fokozó, gyógyhatású termék kutyáknak és lovaknak.

RELAMUS

RELAMUS 

gyógynövény-keverék

izmok anyagcseréje,

kötött izomzat, izomláz,

túledzés

Izmok anyagcseréjét és munkáját támogató, nemkívánatos izomfeszességet csökkentő, izomregenerációt fokozó gyógyhatású termék kutyáknak és lovaknak.

RELAMUS-D

RELAMUS-D 

gyógynövény-keverék

izmok anyagcseréje,

kötött izomzat, izomláz,

túledzés

Izmok anyagcseréjét és munkáját támogató, nemkívánatos izomfeszességet csökkentő, izomregenerációt fokozó gyógyhatású termék kutyáknak és lovaknak. A termék hatóanyagai nem szerepelnek a FEI doppinglistáján.

RELANOS-D

RELANOS-D

gyógynövény-keverék

hiperaktivitás, felpörgés+

izmok anyagcseréje,

kötött izomzat, izomláz, túledzés

Izmok anyagcseréjét és munkáját támogató, nemkívánatos izomfeszességet csökkentő, izomregenerációt fokozó, valamint stresszérzékenységet és nyugtalanságot csökkentő gyógyhatású termék kutyáknak és lovaknak. A termék hatóanyagai nem szerepelnek a FEI doppinglistáján.

STIF

STIF 

gyógynövény-keverék

nyírrothadás

Nyírrothadás megelőzésére és kiegészítő kezelésére javasolt, a lábvégek és a paták szöveteinek oxigén- és tápanyagforgalmát fokozó gyógyhatású termék lovaknak.

TENDOR

TENDOR-D 

gyógynövény-keverék

inak, szalagok

anyagcseréje, megerősítése, sérülése, felépülése

Inak, szalagok anyagcseréjét és munkabírását támogató, valamint műtéteket és sérüléseket követően az inak, szalagok regenerációját fokozó gyógyhatású termék kutyáknak és lovaknak. A termék hatóanyagai nem szerepelnek a FEI doppinglistáján.

Horse

SIKERTÖRTÉNET, GYÓGYULÁS GYÓGYNÖVÉNYEKKEL

Oszd meg velünk!

Ha lovad a gyógynövényeink hatására lett jobban vagy akár ki is gyógyult betegségéből, akkor eszméletlenül jó lenne olvasnunk erről néhány inspiráló mondatot, és nagyon örülnénk egy fotónak is a lovadról vagy Rólatok.

MOZGÁS MOTÍVUM.png

MOZGÁSRENDSZER: IZMOK, INAK, SZALAGOK, FASCIA, ÍZÜLETEK, CSONTOK

a Lóherba blogmagazinban

bottom of page