IDŐS KOR,

SZÍV, KERINGÉS

IDŐS KOR logo lovas.png
IDŐS KOR MOTÍVUM.png

A szervezet vérellátását és a szívműködést támogató, a különféle időskori panaszok (pl. ízületi gyulladás, meszesedés, emésztési és anyagcsere-zavarok) ellen ható gyógynövényeink az alábbi betegségek és problémák esetén segíthetik idős lovad egészségének helyreállítását.

SIKERTÖRTÉNET, GYÓGYULÁS GYÓGYNÖVÉNYEKKEL

Oszd meg velünk!

Ha lovad a gyógynövényeink hatására lett jobban vagy akár ki is gyógyult betegségéből, akkor eszméletlenül jó lenne olvasnunk erről néhány inspiráló mondatot, és nagyon örülnénk egy fotónak is a lovadról vagy Rólatok.

Az idős lovak immunrendszere és emésztése már nem működik olyan hatékonyan, mint fiatalon, emiatt általános állapotuk sebezhetőbbé válik, könnyebben megbetegszenek, hamarabb súlyt vesztenek. Gyógynövényekkel azonban lassítható az öregedés, enyhíthetők a kellemetlen, időskori problémák.

Az öregedés során egyre csökken a vér oxigén-szintje, lelassul a szívműködés, és romlani kezdenek az agyi funkciók. Az immunrendszer gyengülhet és a terhelhetőség is romlik. Gyakoriak a lábvég-problémák, jellemzőbb az ízületek merevsége, a hátfájás. Sok idős ló allergiával vagy hormonális és anyagcsere-zavarokkal küzd

(pl. metabolikus szindróma, Cushing-kór, krónikus patairha-gyulladás).