top of page
IDEGRENDSZER MOTÍVUM.png
IDEGRENDSZER logo lovas.png

FitoCavallo® gyógyhatású termékek

VISELKEDÉS, IDEGRENDSZER

ALLERG PLUS

ALLERG PLUS 

gyógynövény-keverék

fejrázás allergiás orrfolyás miatt

Légúti allergia tüneteit (vizes orrfolyás, könnyezés), légúti irritáció okozta száraz köhögést, idegi alapú köhögést, illetve a köhögési ingert csillapító, allergiahajlamot csökkentő, májvédő gyógyhatású termék kutyáknak és lovaknak.

ASPRINT

ASPRINT 

gyógynövény-keverék

gyulladás, fájdalom

Gyulladással és fájdalommal járó állapotok kiegészítő kezelésére alkalmazható gyógyhatású termék kutyáknak és lovaknak.

CORST PLUS

CORST PLUS 

gyógynövény-keverék

idegi alapú allergiás befulladás, asztma

Allergiás eredetű légúti gyulladás, hurutos köhögés, nehezített légzés kiegészítő kezelésére szolgáló, légzéskönnyítő, nyálkaoldó-köptető és nyugtató gyógyhatású termék hevesebb vérmérsékletű, nyugtalanságra hajlamos kutyáknak és lovaknak.

DIVA

DIVA 

gyógynövény-keverék

sárlással összefüggő 

viselkedési zavarok

Álvemhesség (kutya), PMS-szindróma, Cushing-kór (ló), valamint lovak és kutyák ösztrogéndominancia okozta terméketlenségének kiegészítő kezelésére alkalmazható gyógyhatású termék.

EPIL

EPIL 

gyógynövény-keverék

epilepszia, bizonyos típusú ataxia

Epilepsziás rohamok tüneteinek enyhítésére és kiegészítő kezelésére szolgáló, az idegrendszer és a máj működését támogató, az anyagcserét kedvezően befolyásoló gyógyhatású termék kutyáknak és lovaknak.

HELPER

HELPER 

gyógynövény-keverék

szteroidok

Allergiás betegségek esetén a kortikoszteroidok hatását kiegészítő, a mellékvese-szteroidok és a szteroid gyógyszerek hatását fokozó és elnyújtó, légzéskönnyítő, keringést támogató, allergiás tüneteket enyhítő és enyhén nyugtató gyógyhatású termék kutyáknak és lovaknak.

HIPOTA

HIPOTA 

gyógynövény-keverék

pajzsmirigy-alulműködés, belassult anyagcsere

Pajzsmirigy-alulműködés esetén a bőr és a szőrzet állapotát, az emésztést, a szervezet energiagazdálkodását, az immunrendszert és az anyagcserét kedvezően befolyásoló gyógyhatású termék kutyáknak és lovaknak.

IMMUN

IMMUN 

gyógynövény-keverék

immunrendszer, ellenállóképesség

Az immunrendszer működését serkentő, az állat betegségekkel szembeni ellenálló képességét fokozó, immunválaszt erősítő gyógyhatású termék lovaknak és kutyáknak.

NOSPASPLUS

NOSPAS PLUS 

gyógynövény-keverék

életenergia, kimerültség, túledzés

Ginzeng tartalmú roboráló, erősítő, vitalitást fokozó gyógyhatású termék lovaknak és kutyáknak. Elhúzódó betegség, szőrváltás, intenzív tréning, fedeztetési szezon, tartós stresszhatás vagy éhezés miatt legyengült, kimerült, lefogyott állatok roborálására javasolt. A termék hatóanyagai nem szerepelnek a FEI doppinglistáján.

NOST-D

NOST-D 

gyógynövény-keverék

dominancia, agresszió,

hiperaktivitás

Ideges, hiperaktív, túlzottan domináns, romboló, agresszív viselkedésre hajlamos állatok idegrendszerének támogatására, viselkedésük pozitív irányú befolyásolására szolgáló, idegrendszert nyugtató gyógyhatású termék kutyáknak és lovaknak. A termék hatóanyagai nem szerepelnek a FEI doppinglistáján.

RELANOS-D

RELANOS-D 

gyógynövény-keverék

kötött izomzat és hiperaktivitás, felpörgés

Izmok anyagcseréjét és munkáját támogató, nemkívánatos izomfeszességet csökkentő, izomregenerációt fokozó, valamint stresszérzékenységet és nyugtalanságot csökkentő gyógyhatású termék kutyáknak és lovaknak. A termék hatóanyagai nem szerepelnek a FEI doppinglistáján.

SPAS-D

SPAS-D 

gyógynövény-keverék

frontkólika, idegi alapú kólikás görcsök

Idegi alapon kialakuló kólikás görcsök, frontkólika és stresszkólika esélyét csökkentő gyógyhatású termék kutyáknak és lovaknak. A termék hatóanyagai nem szerepelnek a FEI doppinglistáján.

STRESS

STRESS

gyógynövény-keverék

félelem, ijedezés,

stressz-érzékenység 

Ideges, félős, stresszérzékeny, pánikra hajlamos állatok idegrendszerének támogatására, viselkedésük pozitív irányú befolyásolására alkalmazható, nyugtalanságot és félelmet enyhítő gyógyhatású termék kutyáknak, lovaknak és nyulaknak.

STRESS-D

STRESS-D 

gyógynövény-keverék

félelem, ijedezés,

stressz-érzékenység 

Ideges, félős, stresszérzékeny, pánikra hajlamos állatok idegrendszerének támogatására, viselkedésük pozitív irányú befolyásolására alkalmazható, nyugtalanságot és félelmet enyhítő gyógyhatású termék kutyáknak, lovaknak és nyulaknak. A termék hatóanyagai nem szerepelnek a FEI doppinglistáján.

VALEST

VALEST 

gyógynövény-keverék

dominancia, agresszió,

hiperaktivitás

Ideges, hiperaktív, túlzottan domináns, romboló, agresszív viselkedésre hajlamos állatok idegrendszerének támogatására, viselkedésük pozitív irányú befolyásolására szolgáló gyógyhatású termék kutyáknak és lovaknak.

Horse

SIKERTÖRTÉNET, GYÓGYULÁS GYÓGYNÖVÉNYEKKEL

Oszd meg velünk!

Ha lovad a gyógynövényeink hatására lett jobban vagy akár ki is gyógyult betegségéből, akkor eszméletlenül jó lenne olvasnunk erről néhány inspiráló mondatot, és nagyon örülnénk egy fotónak is a lovadról vagy Rólatok.

IDEGRENDSZER MOTÍVUM.png

IDEGRENDSZER,

VISELKEDÉS

a Lóherba blogmagazinban

bottom of page