top of page
banner.jpg

BLOG

Olvasni szeretnél róla? Képekkel és ábrákkal gazdagon illusztrált blog-sorozatunkban Dr. Bába András lóegészségügyi szakállatorvos által lektorált, a Lovas nemzet magazinban megjelent cikkeinket olvashatod. A cikkeket ismerőseiddel megoszthatod, így tehetsz azért, hogy minél több lovashoz eljussanak az információk!

F%C3%83%C2%81JALOMBLOG_BANNER_edited.jpg

VIDEÓK

Mi a fájdalom? Hogyan ismerd fel nyugalomban, mozgásban? Mindezeket talán az élő ló megfigyelése adja vissza a legjobban. Oktatóvideóink a cikksorozat alapján készültek, állatorvos és magasan képzett sportlovasok lektorálásával. Ha tetszenek, oszd meg ismerőseiddel, segíts Te is a lovaknak és lovasoknak!

F%C3%81JDALOMVIDE%C3%93K%20BANNER_edited

PLAKÁT

A Pegazus lovas magazinban megjelent plakátot innen akár le is töltheted, A3 méretben kinyomtatva, akár laminálva a lovardádban (a lovarda vezetőjének hozzájárulásával) a falra vagy az öltöző ajtajára kiteheted. Tegyél Te is a lovak jólétéért!        Letöltés a FAQ mappában.

Plakátok_lovasoknak_.png

E-BOOK

Azon túl, hogy mi a fájdalom és hogyan ismerheted fel a lovon nyugalomban, illetve mozgásban, fontos a fájdalom csillapításának megfelelő módja is. Az állatorvos diagnosztizálja és kezeli a betegségeket amibe sok esetben a fájdalom csillapítása is beletartozik. A fentiekről, valamint a gyógynövényes fájdalomcsillapítási lehetőségekről a LÓHERBA című könyv online letölthető fejezetében olvashatsz részletesebben. 

loherba_könyv_banner_kicsi.png

FÁJDALOM FELISMERÉSE a lovon

Lótartóként, lovasként a Te felelősséged

felismerni lovadon a fájdalomjeleket.

Ebben segít Neked ez az oldal.

Fájdalom Megjegyzés

GALÉRIA (2017-2019)

GALÉRIA (2020)

Fájdalomarc plakát Pegazus logo fent.png
Colorado fájdalolmskála plakát_Pegazus3.png
Fájdalom BETEGSÉGEK plakát Pegazus.png
Fájdalomtest MOZGÁSBAN  plakát Pegazus JAV3.png
bottom of page