BLOG

Olvasni szeretnél róla? Képekkel és ábrákkal gazdagon illusztrált blog-sorozatunkban Dr. Bába András lóegészségügyi szakállatorvos által lektorált, a Lovas nemzet magazinban megjelent cikkeinket olvashatod. A cikkeket ismerőseiddel megoszthatod, így tehetsz azért, hogy minél több lovashoz eljussanak az információk!

F%C3%83%C2%81JALOMBLOG_BANNER_edited.jpg

VIDEÓK

Mi a fájdalom? Hogyan ismerd fel nyugalomban, mozgásban? Mindezeket talán az élő ló megfigyelése adja vissza a legjobban. Oktatóvideóink a cikksorozat alapján készültek, állatorvos és magasan képzett sportlovasok lektorálásával. Ha tetszenek, oszd meg ismerőseiddel, segíts Te is a lovaknak és lovasoknak!

F%C3%81JDALOMVIDE%C3%93K%20BANNER_edited

PLAKÁT

A Pegazus lovas magazinban megjelent plakátot innen akár le is töltheted, A3 méretben kinyomtatva, akár laminálva a lovardádban (a lovarda vezetőjének hozzájárulásával) a falra vagy az öltöző ajtajára kiteheted. Tegyél Te is a lovak jólétéért!

E-BOOK

Azon túl, hogy mi a fájdalom és hogyan ismerheted fel a lovon nyugalomban, illetve mozgásban, fontos a fájdalom csillapításának megfelelő módja is. Az állatorvos diagnosztizálja és kezeli a betegségeket amibe sok esetben a fájdalom csillapítása is beletartozik. A fentiekről, valamint a gyógynövényes fájdalomcsillapítási lehetőségekről a LÓHERBA című könyv online letölthető fejezetében olvashatsz részletesebben. 

loherba_könyv_banner_kicsi.png

FÁJDALOM FELISMERÉSE a lovon

Lótartóként, lovasként a Te felelősséged

felismerni lovadon a fájdalomjeleket.

Ebben segít Neked ez az oldal.

 

Megjegyzés:

A FÁJDALOMTEST plakát 2020. július 1.-től, a FÁJDALOM TEST -mozgásban plakát augusztus 1.-től érhető el itt az oldalon. Nyomtatott formában a Pegazus lovas magazin júniusi, illetve júliusi számában érhetők el (a középső oldalpáron).

GALÉRIA (2017-2019)

GALÉRIA (2020)

TANÁCSADÁS,

ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Deminger Kornélia

(magyar, német)
Tel: +36-20-360-89-73

(hétköznap 15:00-18:00 között)
E-mail: fitocavallo@gmail.com

TERMÉKFEJLESZTÉS

SZEMLÉLETFORMÁLÁS

Marton Zsófia

(magyar, német, angol)

Tel: nem elérhető

E-mail: loherba@dzsar.hu

GYÁRTÁS,

KERESKEDELEM

Szabolcsi Károly

Tel: +36-20-45-45-077

(hétfőtől csütörtökig 09:00-17:00 között)
E-mail: info@fito-store.com

©2011-2020 BY FITOCAVALLO®.