equestrian-4426777_1920.jpg

ESETLEÍRÁS

FitoCavallo® gyógynövény-keverékek

Kedves Vásárlónk!

Minden hónapban, korlátozott számban néhány* lovast megajándékozunk azok közül, akik bizalmukkal többször megtiszteltek minket és visszatérő vásárlóként a FitoCavallo® gyógyhatású termékeket lovukon sikerrel alkalmazzák.

 

Szeretettel felajánlunk számukra egy 2000 Ft-os ajándékkupont

egy fotós, gyógynövényes esetleírásért (élménybeszámolóért) cserébe.

 

*: forrásaink korlátozottak. Ha betelik a havi keretünk, akkor automatikusan átsoroljuk az esetleírás beküldőjét a következő szabad keretbe, amiről természetesen e-mailes értesítést küldünk.

EKCEWIN

2000 Ft-os KUPON

Az e-mailcímhez kötött kupon

a www.fito-store.com webshopban váltható be, bármely lovas termék

vásárlása esetén.

 

A kupon kiadását követően legalább 6 hónap rendelkezésre áll a vásárláshoz.

A kuponnal viszonozni szeretnénk az ismételt vásárlásokat, a FitoCavallo® termékekbe és csapatunkba vetett bizalmat, valamint az esetleírást.

nospas_kólika

ESETLEÍRÁS

Amennyiben úgy dönt, hogy megírja a FitoCavallo® gyógynövényekkel

kezelt lova gyógyulásának

vagy állapotjavulásának történetét, akkor

kérjük, hogy

töltse ki az esetleírásokhoz készített

3 perces kérdőívünket

és küldjön fotót a fitocavallo@gmail.com címre.

 

FitoCavallo® LOVAS esetleírások

- tartalmi szempontok -

A 2000 Ft-os kupont legkésőbb 5 munkanapon belül elérhetővé tesszük, 

amint az alábbiak beérkeztek hozzánk e-mailben:

 

KÉP, FOTÓ, VIDEÓ

Legalább egy egész alakos képet kérnénk az esetleírásban szereplő lóról, amivel a szöveget megoszthatjuk az oldalainkon. Fontos, hogy a kép jogtiszta legyen (tehát, ha másik ló vagy ember szerepel a képen, akkor legyen erről írásos hozzájárulás).

A fitocavallo@gmail.com címre várjuk az anyagokat (kérjük, a tárgymezőben vagy megjegyzésben szerepeljen, hogy esetleíráshoz készült, hiszen ez a tanácsadói oldalunk is). 

A betegséggel kapcsolatos fotó (pl. patarepedés, kihullott szőr, gyulladt szem) vagy videó opcionális: örülünk, ha kapunk, de nem "kötelező".

Az esetleírásos e-mail elküldésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az oldalainkon a FitoCavallo® márka és a termékek népszerűsítésével összekapcsolva megjelenjenek azok az információk (szöveg, kép, videó), amiket elküldött. A videókat saját Youtube csatornánkra feltöltjük, nem nyilvános állapotban (kizárólag egy link birtokában megnézhető).

 

SZÖVEG

Nem várunk kisregényt, de szeretünk sztorizgatni, tehát minél hosszabbra sikerül, annál jobb...

 

ESETLEÍRÁSOS SZÖVEG TARTALMA

Kérjük, az alábbiakat mindenképp említse meg a kérdőív kitöltése során:

  • NÉV: ló (lovak) neve, kora, neme

  • BETEGSÉG: betegség vagy állapot, amiért gyógynövényeket evett az esetleírásban szereplő ló (pl. megelőzés, versenyfelkészülés támogatása, betegség állatorvosi kezelésének kiegészítése)

  • TERMÉK: az alkalmazott FitoCavallo® gyógynövény-keverék(ek) neve

  • HATÁS: elért eredmények, sikerek, amikben része volt a FitoCavallo® termékeknek, tehát a hatásosságról pár szó (pl. a ló jobban lett, csökkent a légzésszáma, elmúlt a sántítás, megszűnt egy fertőzés, kiegyensúlyozottabbá vált, javult a kedélyállapota, emésztése)

 

Végül, de nem utolsó sorban jól esne, ha megemlítené, miért tudná másoknak a FitoCavallo®-t ajánlani (pl. termékek hatásossága, tanácsadónk szakmai felkészültsége, hozzáállása, a csomagküldés gyorsasága, pontossága, hasznos információk a Lóherba®-blogban vagy a lovas magazinokban, illetve bármi, ami fontos lehet és pozitívum a csapatunkban).

TIPP, JAVASLAT az esetleírásokhoz

Nem mindig gyógyulnak meg a lovak, ezt mi is nagyon jól tudjuk. Az évek során megtanultuk a részeredményeket is értékelni, hiszen nagyon is tisztában vagyunk vele, mekkora erőfeszítést igényelnek időnként ezek is (pl. kehes lovak tünetmentes szinten tartása).

 

Éppen ezért nem csak a "csodával határos gyógyulás" beszámolóit várjuk, sőt, azok a ritkábbak, hanem egy objektív leírást arról, hogy milyen eredményeket tapasztalt a FitoCavallo® gyógynövények alkalmazása során, majd egy rövid értékelést, hogy  mennyire találja hasznosnak, sikeresnek a kezelést.

 

Az teljesen rendben van, ha a ló a gyógyszerek kiegészítésére és utókezelésre kapott gyógynövényeket. Mi is gyakran így szoktuk ajánlani a termékeinket: ez alól csak a megelőzés, a krónikus állapotok szinten tartása és az enyhe esetek a kivételek.

 

Semmi gond, ha más kiegészítőt is kapott a ló, vagy menet közben terapeuta kezelte a lovat, környezetváltozás történt. Tudjuk jól, hogy a gyógyulás, az állapotjavulás a legtöbb esetben csapatmunka 😊: ló, lovas, állatorvos, patkolókovács terapeuták és a készítmények gyártói, de még a lovász is benne van az elért sikerekben. A mienktől eltérő termékek márkáját (jogi vonatkozás miatt) nem jeleníthetjük meg (de a típusát, pl. biotin, vitamin, aminosavpótlás feltüntethetjük).

Végül, de nem utolsó sorban: gondoljunk arra, hogy olyanok is olvasni fogják a beszámolókat, akik talán éppen most szembesülnek lovuk betegségével (pl. kehességet vagy más, nem gyógyítható betegséget diagnosztizált az állatorvos), és nagy segítséget jelenthetnek a leírt trükkök, praktikák.

 

Az esetleírásokkal célunk az is, hogy a lovasoknak megmutassuk, a ló gyógyulásában nem minden fekete vagy fehér: nem maguktól és főleg nem könnyen jönnek az eredmények.

Ezért nyugodtan le lehet írni a viszontagságokat, hullámvölgyeket, hiszen ezek is a lovas élet velejárói.

Köszönjük, ha elolvasta az írásunkat, most pedig mi is szívesen olvasnánk az esetleírást!