equestrian-4426777_1920.jpg

ESETLEÍRÁS

FitoCavallo® gyógynövény-keverékek

Kedves Vásárlónk!

Minden hónapban, korlátozott számban néhány* lovast megajándékozunk azok közül, akik bizalmukkal többször megtiszteltek minket és visszatérő vásárlóként a FitoCavallo® gyógyhatású termékeket lovukon sikerrel alkalmazzák.

 

Szeretettel felajánlunk számukra egy 2000 Ft-os ajándékkupont

egy fotós, gyógynövényes esetleírásért (élménybeszámolóért) cserébe.

 

*: forrásaink korlátozottak. Ha betelik a havi keretünk, akkor automatikusan átsoroljuk az esetleírás beküldőjét a következő szabad keretbe, amiről természetesen e-mailes értesítést küldünk.

EKCEWIN

2000 Ft-os KUPON

Az e-mailcímhez kötött kupon

a www.fito-store.com webshopban váltható be, bármely lovas termék

vásárlása esetén.

 

A kupon kiadását követően legalább 6 hónap rendelkezésre áll a vásárláshoz.

A kuponnal viszonozni szeretnénk az ismételt vásárlásokat, a FitoCavallo® termékekbe és csapatunkba vetett bizalmat, valamint az esetleírást.

nospas_kólika

ESETLEÍRÁS

Amennyiben úgy dönt, hogy megírja a FitoCavallo® gyógynövényekkel

kezelt lova gyógyulásának

vagy állapotjavulásának történetét, akkor

kérjük, hogy

töltse ki az esetleírásokhoz készített

3 perces kérdőívünket

és küldjön fotót a fitocavallo@gmail.com címre.

 

FitoCavallo® LOVAS esetleírások

- tartalmi szempontok -

A 2000 Ft-os kupont legkésőbb 5 munkanapon belül elérhetővé tesszük, 

amint az alábbiak beérkeztek hozzánk e-mailben:

 

KÉP, FOTÓ, VIDEÓ

Legalább egy egész alakos képet kérnénk az esetleírásban szereplő lóról, amivel a szöveget megoszthatjuk az oldalainkon. Fontos, hogy a kép jogtiszta legyen (tehát, ha másik ló vagy ember szerepel a képen, akkor legyen erről írásos hozzájárulás).

A fitocavallo@gmail.com címre várjuk az anyagokat (kérjük, a tárgymezőben vagy megjegyzésben szerepeljen, hogy esetleíráshoz készült, hiszen ez a tanácsadói oldalunk is). 

A betegséggel kapcsolatos fotó (pl. patarepedés, kihullott szőr, gyulladt szem) vagy videó opcionális: örülünk, ha kapunk, de nem "kötelező".

Az esetleírásos e-mail elküldésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az oldalainkon a FitoCavallo® márka és a termékek népszerűsítésével összekapcsolva megjelenjenek azok az információk (szöveg, kép, videó), amiket elküldött. A videókat saját Youtube csatornánkra feltöltjük, nem nyilvános állapotban (kizárólag egy link birtokában megnézhető).

 

SZÖVEG

Nem várunk kisregényt, de szeretünk sztorizgatni, tehát minél hosszabbra sikerül, annál jobb...

Lajkó Katalin, Bogár_edited-1.jpg
Ajánlás, Janik Vali felül zöld2.jpg
 

ESETLEÍRÁSOS SZÖVEG TARTALMA

Kérjük, az alábbiakat mindenképp említse meg a kérdőív kitöltése során:

  • NÉV: ló (lovak) neve, kora, neme

  • BETEGSÉG: betegség vagy állapot, amiért gyógynövényeket evett az esetleírásban szereplő ló (pl. megelőzés, versenyfelkészülés támogatása, betegség állatorvosi kezelésének kiegészítése)

  • TERMÉK: az alkalmazott FitoCavallo® gyógynövény-keverék(ek) neve

  • HATÁS: elért eredmények, sikerek, amikben része volt a FitoCavallo® termékeknek, tehát a hatásosságról pár szó (pl. a ló jobban lett, csökkent a légzésszáma, elmúlt a sántítás, megszűnt egy fertőzés, kiegyensúlyozottabbá vált, javult a kedélyállapota, emésztése)

 

Végül, de nem utolsó sorban jól esne, ha megemlítené, miért tudná másoknak a FitoCavallo®-t ajánlani (pl. termékek hatásossága, tanácsadónk szakmai felkészültsége, hozzáállása, a csomagküldés gyorsasága, pontossága, hasznos információk a Lóherba®-blogban vagy a lovas magazinokban, illetve bármi, ami fontos lehet és pozitívum a csapatunkban).

Balogh Tamás, bridfert3.jpg
Hegedűsné Detti2_edited-1.jpg

TIPP, JAVASLAT az esetleírásokhoz

Nem mindig gyógyulnak meg a lovak, ezt mi is nagyon jól tudjuk. Az évek során megtanultuk a részeredményeket is értékelni, hiszen nagyon is tisztában vagyunk vele, mekkora erőfeszítést igényelnek időnként ezek is (pl. kehes lovak tünetmentes szinten tartása).

 

Éppen ezért nem csak a "csodával határos gyógyulás" beszámolóit várjuk, sőt, azok a ritkábbak, hanem egy objektív leírást arról, hogy milyen eredményeket tapasztalt a FitoCavallo® gyógynövények alkalmazása során, majd egy rövid értékelést, hogy  mennyire találja hasznosnak, sikeresnek a kezelést.

 

Az teljesen rendben van, ha a ló a gyógyszerek kiegészítésére és utókezelésre kapott gyógynövényeket. Mi is gyakran így szoktuk ajánlani a termékeinket: ez alól csak a megelőzés, a krónikus állapotok szinten tartása és az enyhe esetek a kivételek.

 

Semmi gond, ha más kiegészítőt is kapott a ló, vagy menet közben terapeuta kezelte a lovat, környezetváltozás történt. Tudjuk jól, hogy a gyógyulás, az állapotjavulás a legtöbb esetben csapatmunka 😊: ló, lovas, állatorvos, patkolókovács terapeuták és a készítmények gyártói, de még a lovász is benne van az elért sikerekben. A mienktől eltérő termékek márkáját (jogi vonatkozás miatt) nem jeleníthetjük meg (de a típusát, pl. biotin, vitamin, aminosavpótlás feltüntethetjük).

Végül, de nem utolsó sorban: gondoljunk arra, hogy olyanok is olvasni fogják a beszámolókat, akik talán éppen most szembesülnek lovuk betegségével (pl. kehességet vagy más, nem gyógyítható betegséget diagnosztizált az állatorvos), és nagy segítséget jelenthetnek a leírt trükkök, praktikák.

 
Prince, Witt Andrea_edited-1.jpg
ajánlás Dallos Zsófia_edited-1.jpg

Az esetleírásokkal célunk az is, hogy a lovasoknak megmutassuk, a ló gyógyulásában nem minden fekete vagy fehér: nem maguktól és főleg nem könnyen jönnek az eredmények.

Ezért nyugodtan le lehet írni a viszontagságokat, hullámvölgyeket, hiszen ezek is a lovas élet velejárói.

Köszönjük, ha elolvasta az írásunkat, most pedig mi is szívesen olvasnánk az esetleírást!

ajánlás Szépike, Hubicska Mariann.jpg
ajánlás ujváro orsi_2.jpg