top of page
equestrian-4426777_1920.jpg

ESETLEÍRÁS

FitoCavallo® gyógynövény-keverékek

Kedves Vásárlóink!

A legnagyobb öröm, ha arról olvashatunk, hogy lovaitok jobban lettek a gyógynövényeink hatására. Ez teszi a munkánkat hivatássá, emiatt tesszük szívvel-lélekkel azt, ami a gyógyulás felé viszi állataitokat.

Hálásak vagyunk minden visszajelzésért!

Amennyiben időd, kedved engedi, és szívesen adnál nekünk egy rövid esetleírást a lovadról, két fotóval, akkor örömmel ajándékoznánk meg Téged egy 1500 Ft-os ajándékkuponnal! 

EKCEWIN

1500 Ft-os KUPON

Az e-mailcímhez kötött kupon

a www.fito-store.com webshopban váltható be, bármely lovas termék

vásárlása esetén.

 

A kupon kiadását követően legalább 6 hónap rendelkezésre áll a vásárláshoz.

A kuponnal viszonozni szeretnénk a FitoCavallo® termékekbe és csapatunkba vetett bizalmat, valamint az esetleírást.

nospas_kólika

ESETLEÍRÁS

Amennyiben úgy döntesz, hogy megírod a FitoCavallo® gyógynövényekkel

kezelt lovad gyógyulásának

vagy állapotjavulásának történetét, akkor

kérjük, hogy

töltsd ki az esetleírásokhoz készített

1 perces kérdőívünket

és küldj fotót a fitocavallo@gmail.com címre.

Anchor 2

FitoCavallo® LOVAS esetleírások

- tartalmi szempontok -

Az 1500 Ft-os kupont mielőbb elérhetővé tesszük, 

amint az alábbiak beérkeztek hozzánk e-mailben:

 

KÉP, FOTÓ, VIDEÓ

Két egész alakos képet kérnénk az esetleírásban szereplő lóról, amivel a szöveget megoszthatjuk az oldalainkon. Fontos, hogy a kép jogtiszta legyen.

A fitocavallo@gmail.com címre várjuk az anyagokat (kérjük, a tárgymezőben vagy megjegyzésben szerepeljen, hogy esetleíráshoz készült, hiszen ez a tanácsadói oldalunk is). 

A betegséggel kapcsolatos fotó (pl. patarepedés, kihullott szőr, gyulladt szem) vagy videó opcionális: örülünk, ha kapunk, de nem "kötelező".

Az esetleírásos e-mail elküldésével hozzájárulsz ahhoz, hogy az oldalainkon a FitoCavallo® márka és a termékek népszerűsítésével összekapcsolva megjelenjenek azok az információk (szöveg, kép, videó), amiket elküldtél. A videókat saját Youtube csatornánkra feltöltjük, nem nyilvános állapotban (kizárólag egy link birtokában megnézhetően).

 

SZÖVEG

Nem várunk kisregényt, de szeretünk sztorizgatni. Ha hosszabbra sikerül a beszámoló, annál jobb...

Lajkó Katalin, Bogár_edited-1.jpg
Ajánlás, Janik Vali felül zöld2.jpg
Anchor 1
Balogh Tamás, bridfert3.jpg
Hegedűsné Detti2_edited-1.jpg

TIPP, JAVASLAT az esetleírásokhoz

Nem mindig gyógyulnak meg a lovak, ezt mi is nagyon jól tudjuk. Az évek során megtanultuk a részeredményeket is értékelni, hiszen nagyon is tisztában vagyunk vele, mekkora erőfeszítést igényelnek időnként ezek is (pl. kehes lovak tünetmentes szinten tartása).

 

Éppen ezért nem csak a "csodával határos gyógyulás" beszámolóit várjuk, sőt, azok a ritkábbak, hanem egy objektív leírást arról, hogy milyen eredményeket tapasztaltál a FitoCavallo® gyógynövények alkalmazása során, majd egy rövid értékelést, hogy  mennyire találtad hasznosnak, sikeresnek a kezelést.

 

Az teljesen rendben van, ha a ló a gyógyszerek kiegészítésére és utókezelésre kapott gyógynövényeket. Mi is gyakran így szoktuk ajánlani a termékeinket: ez alól csak a megelőzés, a krónikus állapotok szinten tartása és az enyhe esetek a kivételek.

 

Semmi gond, ha más kiegészítőt is kapott a ló, vagy menet közben terapeuta kezelte a lovat, környezetváltozás történt. Tudjuk jól, hogy a gyógyulás, az állapotjavulás a legtöbb esetben csapatmunka 😊: ló, lovas, állatorvos, patkolókovács terapeuták és a készítmények gyártói, de még a lovász is benne van az elért sikerekben. A mienktől eltérő termékek márkáját (jogi vonatkozás miatt) nem jeleníthetjük meg (de a típusát, pl. biotin, vitamin, porcépítő,  aminosavpótlás feltüntethetjük).

Végül, de nem utolsó sorban: gondolj arra, hogy olyanok is olvasni fogják a beszámolódat, akik talán éppen most szembesülnek lovuk betegségével (pl. kehességet vagy más, nem gyógyítható betegséget diagnosztizált az állatorvos), és nagy segítséget jelenthetnek az általad leírtak.

tipp, javaslat
Prince, Witt Andrea_edited-1.jpg
ajánlás Dallos Zsófia_edited-1.jpg

Az esetleírásokkal célunk az is, hogy a lovasoknak megmutassuk, a ló gyógyulásában nem minden fekete vagy fehér: nem maguktól és főleg nem könnyen jönnek az eredmények.

Ezért nyugodtan le lehet írni a viszontagságokat, hullámvölgyeket, hiszen ezek is a lovas élet velejárói.

Köszönjük, ha elolvastad az írásunkat, most pedig mi is szívesen olvasnánk az esetleírásotokat!

ajánlás Szépike, Hubicska Mariann.jpg
ajánlás ujváro orsi_2.jpg
bottom of page