TANÁCSADÁS,

ÁLLAPOTFELMÉRÉS

TERMÉKFEJLESZTÉS

SZEMLÉLETFORMÁLÁS

GYÁRTÁS,

KERESKEDELEM

Deminger Kornélia

(magyar, német)
Tel: +36-20-360-89-73

(hétköznap 14:30-17:00 között)

Visszahív, ha nem érted el.
E-mail: fitocavallo@gmail.com

Marton Zsófia

(magyar, német, angol)

Tel: nem elérhető

E-mail: loherba@dzsar.hu

Szabolcsi Károly

Tel: +36-20-932-16-45

(hétfőtől csütörtökig 09:00-17:00 között)
E-mail: dzsar@dzsar.hu

©2011-2019 BY FITOCAVALLO®.

Figyelmeztetés!

Az oldalon leírtak nem helyettesítik az állatorvosi szakvéleményt.

Mindenkit arra buzdítunk, hogy hívjon állatorvost a lovához, ha bármilyen eltérést tapasztal az állatnál megszokottakban. Az oldal tartalmát mindenki saját felelősségére olvassa, használja vagy próbálja ki. A szerző, Marton Zsófia semmilyen felelősséget nem vállal érte, csupán saját tapasztalatait és véleményét osztja meg az érdeklődőkkel. Ha hibát találsz az oldalon vagy kérdésed van, ide írj: loherba@dzsar.hu!

FitoCavallo

Gyártás és kereskedelem

Szabolcsi Károly

"Családi vállalkozásunk Magyarországon vezető helyen áll a lovaknak készült gyógynövények előállításában és kereskedelmében. Sikereinket vevőink bizalmának, illetve rendszer-szemléletünknek, szervezettségünknek, a csapatmunkának, a személyre szabott tanácsadásnak, kiváló termékeinknek és állandó innovációnknak köszönhetjük."

 
 

Állatorvosi fitoterápia

Marton Zsófia

"Könyvszerző, állatorvosi továbbképzéseken előadó, gyógynövény-termék fejlesztő, tanácsadó, szemléletformáló blogger és amatőr illusztrátor vagyok.

A Hagyományos Kínai Állatorvoslást és a hatóanyagalapú nyugati fitoterápiát ötvözöm a modern állatorvosi dietetika mentén. Mindemellett otthonoktató édesanya is vagyok."

Tanácsadás és állapotfelmérés

Deminger Kornélia

"Lovaimat saját istállómban tartom. Rendszeresen járok ki lovardákba lovak állapotát felmérni, lovakat manuálterápiával kezelni.

A FitoCavallo tanácsadójaként én gondoskodok arról, hogy a lovasok megtalálják lovuknak a szükséges gyógynövény-keveréket.

Felkérésre szívesen tartok lovardákban előadást biomechanika és nyeregillesztés témában, érintve a gyakori takarmányozási hibákat és a  gyógynövényes lehetőségeket."